- Hiburan

“Produk saya gunakan biasa-biasa saja, kulit Saya Tak Perlu Produk Mahal, RM2,000 Sebulan”

Mempunyai rupa paras yang cantik dan berkulit putih, pasti ramai yang cemburukan pakej lengkap yang dimiliki oleh Ruhainies. Sebagai selebriti, sudah tentu akan berbelanja mahal untuk tampil sentiasa cantik.

Bagaimanapun, Ruhainies berkata dia tidak menggunakan produk mahal untuk penjagaan kulit wajah. Kata Ruhainies, dalam sebulan dia menghabiskan hampir RM2,000 untuk penjagaan badan dari hujung rambut ke hujung kaki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday my beautiful sister @nur_risteena 💖💖 On your special day I wish you only smiles and joy. May each minute of your life be filled with happiness and may this birthday be just perfect for you! Semoga cepat kawen so that i can kawen after you. You’re not getting younger yeah remember ☝🏻 whoever you will choose to be your lifetime partner, i restu. As long as you’re happy. Keep doing what you love to do. You will have my fully support. Keep being yourself. Generous,workaholic, and beautiful as always ( i lied the last part bcs obviously you can’t beat me 👅 ). Come back fast. Your present is ready in your room. Love you @nur_risteena 💋

A post shared by @ ruhainies7 on

“Saya tak pakai produk mahal pun untuk menjaga kulit. Pemikiran kebanyakan orang pakai produk mahal baru kulit cantik.

“Alhamdulillah, kulit saya tak perlukan produk mahal untuk kekal sihat dan tak bermasalah. Produk saya gunakan pun biasa-biasa saja. Saya peruntukan kurang RM2,000 sebulan untuk keseluruhan penjagaan badan,” katanya kepada Harian Metro.

Dalam pada itu, Ruhainies memberitahu dia tidak mempunyai tip tertantu dalam kecantikan dan kekal langsing. Ujarnya, dia hanya berenang untuk mengekalkan kesihatan dalaman dan beruntung mempunyai metabolisma tinggi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s super important to take care of your body, in and out. As you guys might know, working hour Anis sekarang ni memang tak tentu. Lagi-lagi sejak opening café dessert Anis. So kadang-kadang immune system memang low. Sebab tu Anis amalkan untuk amik Vitamic C regularly to improve my immune system. Incase of you guys tak tau, selain untuk dalaman, Vitamin C is also good for your skin! So bila Anis jumpa product Garnier Light Complete Super Essence yang mengandungi 30x Vitamin C ni, without thinking twice, Anis terus beli nak try untuk pudarkan bintik-bintik hitam kat muka Anis ni. First impression? Texture dia sangat ringan, senang menyerap ke kulit dan bau pun best. Hmmm siapa lagi yang dah try this product, perhaps korang boleh share your story too? #garniermalaysia #cerah3hariyuzu

A post shared by @ ruhainies7 on

“Setiap minggu saya luangkan masa sekali pergi urut dan spa. Selain itu saya berenang untuk kesihatan dalaman. Saya memang tak pergi gimnasium.

“Untuk kekal langsing saya tidak ada tip. Saya beruntung sebab metabolisma tinggi. Jadi, kalau makan nasi jam 2 ke 3 pagi pun, saya okay. Saya tak kawal sangat.

“Orang kata apabila sampai satu tahap umur tahap metabolisma makin turun dan badan akan cepat naik. Waktu itu baru saya akan jaga. Buat masa sekarang nak nikmati apa saja makanan,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With the beautiful @noradanish at @anugerahtelenovela 2019 last night 🌹 . 👗: @calvinthoo 💄: @kikamohdmakeupartist

A post shared by @ ruhainies7 on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello Sweethearts! ❤ After trying this product for weeks now, Anis rasa my face glowing lah! Garnier Light Complete Super Essence and the Serum cream is the best combo in my skincare routine now sebelum keluar rumah. Sebab apa? The Super Essence mengandungi 30x Vitamin C dan Yuzu Lemon yang boleh memudarkan bintik2 hitam dan bekas jerawat. Meanwhile Serum Cream pulak mengandungi Yuzu Lemon dan SPF, so it can help to prevent bintik hitam yang baru! As the saying goes, prevention is better than cure, right? So siapa-siapa yang ada skin problem mcm Anis dan nak tona kulit yang lebih sekata, boleh cuba product Garnier Light Complete ni okay? #garniermalaysia #cerah3hariyuzu

A post shared by @ ruhainies7 on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber: Rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *