- Hiburan

“Saya taakut nak mengaku kafe ni kepunyaan saya.”- Elfira Loy

Terbaru, pelakon Elfira Loy ada berkongsi sekeping foto dirinya di hadapan sebuah cafe yang diusahakannya di akaun Instagram,

Menurutnya, selama ini dia t4kut untuk mengakui perniagaan ini miliknya. Itu kerana dia terlalu sibuk dengan urusan perkahwinan, menjaga suami dan anak menyebabkan dia tidak mampu untuk mengendali kafe tersebut sepenuhnya.

“Baru perasan tak pernah nak tangkap gambar sendiri dekat depan cafe sendiri 😂 . Maybe because i was sc4red , sc4red to even say this is my cafe . Because i know , i didnt do much to run this cafe , i was busy the whole year with weddings , being pregnant and now anak tetapi

Terima Kasih Allah kerana masih limpahkan rezeki pada saya . Cafe ini pun saya bukak niat ikhlas untuk keluarga . Its a family cafe . Saya yakin kalau kerana niat yang baik , perjalanan nya pun baik .

@lovemesevendayscafe dah 4 tahun dah sebenarnya , hahaha tak perasankan ? sebab el pun tak post sangat. ( malu )

But , i already made a promise to myself . Next year i have to find more knowledge about running a cafe , about handling my businesses and managing my financial . Tahun depan dah 26 , dah kira tualah tu 😂 dah kena kira kira untuk masa depan. jangan busy shopeee pee peee je.”. tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baru perasan tak pernah nak tangkap gambar sendiri dekat depan cafe sendiri 😂 . Maybe because i was scared , scared to even say this is my cafe . Because i know , i didnt do much to run this cafe , i was busy the whole year with weddings , being pregnant and now anak tetapi Terima Kasih Allah kerana masih limpahkan rezeki pada saya . Cafe ini pun saya bukak niat ikhlas untuk keluarga . Its a family cafe . Saya yakin kalau kerana niat yang baik , perjalanan nya pun baik . @lovemesevendayscafe dah 4 tahun dah sebenarnya , hahaha tak perasankan ? sebab el pun tak post sangat. ( malu ) But , i already made a promise to myself . Next year i have to find more knowledge about running a cafe , about handling my businesses and managing my financial . Tahun depan dah 26 , dah kira tualah tu 😂 dah kena kira kira untuk masa depan. jangan busy shopeee pee peee je.

A post shared by 25 | 🇲🇾 | (@elfiraloy) on

Menjengah di ruangan komen, ada peminat yang memberi kata semangat buat ib muda ini, malah ada juga yang memberi pandangan pada konsep yang dipersembahkan oleh kafe tersebut.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@muhamadrayyankhalafofficial ❤️

A post shared by 25 | 🇲🇾 | (@elfiraloy) on

Sumber: Instagram Elfira Loy

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *