Netizen K0rek Balik Status Facebook Abang Arwh Siti Sarah, Dah Kenapa Pula Tu?

Beberapa status tulisan abang kepada penyanyi Allahyarhamah Siti Sarah, Ahmad Firdous Raissuddin yang pernah ditulis sejak tahun lalu tular di Twitter sejak semalam.

Menerusi t.angkap layar yang dikongsikan pengguna media sosial Twitter, Ahmad Firdous pernah beberapa kali menyatakan pandangan mengenai pengambilan v.aksin.

Di samping status Ahmad Firdous itu juga diletakkan bersama keadaan terkini dirinya yang turut menerima r.awatan sebagai pesakit C.OVID-19.

Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan tujuan netizen berkongsi semula pandangan Ahmad Firdous di ruang Facebooknya sebelum ini.

Untuk rekod, Ahmad Firdous dimaklumkan oleh Shuib dij.angkiti v.irus berbahaya itu pada 11 Ogos lalu selang dua hari selepas pemergian Siti Sarah.

Ahmad Firdous kemudiannya dimasukkan ke Unit R.awatan Rapi (ICU) Hospital Serdang sehari kemudiannya namun dilaporkan telah kembali stabil pada Jumaat lalu.

Allahyarhamah Siti Sarah menghembuskan nafas terakhir di Unit R.awatan Rapi (ICU), Hospital Canselor Tuanku Muhriz, Universiti Kebangsaan Malaysia, UKM (HCTM) akibat C.OVID-19, jam 5.13 pagi Isnin lalu.

Terdahulu, ibu kepada empat cahaya mata itu bert.arung n.yawa akibat C.OVID-19 selepas lebih 48 jam ditidurkan.

Allahyarhamah meninggalkan empat cahaya mata iaitu Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, Ariq Matin, 6, dan Ayash Affan yang kini masih berada dalam pemantauan di PPUKM.

 

Sumber : Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*