“Tolong Bezakan Bengk4k & Buat Mvka”-Faezah Elai Sekolahkan Netizen Kerana hal Ini

“Awat cheq muka hampa macam lain,” demikian soalan yang dicetuskan pengguna di laman sosial Instagram pelakon Faezah Elai baru-baru ini.

Hal tersebut menarik perhatian Faezah untuk menjelaskan situasi sebenar bagi mengelakkan salah faham dalam kalangan peminatnya.

“Kan dah habaq hari tu mata bengk4k, allergic reaction paracetamol. Tang mata ja bengk4k, hidung semua sama dah tinggi macam Komtar. Tak payah buat dah. Mata bengk4k so, dia tertarik pipi tu,” maklum Faezah.

Menerusi hantaran terbaharu, Faezah menegaskan bentuk wajahnya berubah disebabkan reaksi al3rgik kepada ub4t an4lgesik itu.

 

“Tak tahu nak mar4h ka gel4k, cvcuk naik pipi, cucvk b0toks. Lani nak tanya klinik aest3tik mana buka time PKP ni habaq sat. Takkan cheq cvcuk sendiri?

“Nak bagi pipi naik buat apa? Pipi ku dah cukup tembam dah ampa oi. Kalau boleh nak s3dut pipi tu bagi kurus.

“Sudah ku bilang, kalau nak fitn4h pun bagilah yang masuk ak4l s1kit. Ini fitn4h tak logik,” nafinya mengenai sunt1kan bot0ks.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by faezahelai (@faezahelai)

Tambah Faezah, beberapa ahli keluarganya turut berdepan reaksi al3rgik sama terhadap ub4t-ub4tan termasuk bapanya sendiri.

“Disebabkan sak1t kep4la kerana insomnia, ku telan jua. Dia tak s4kit cuma akan bengk4k je.

“Jadi, bila mata bengk4k, hidung pipi akan tertariklah. Takkan muka ampa tak pernah bengk4k? Nasib baik bukan bibir yang bengk4k, kalau tak confirm ampa kata cheq bikin bibir pula,” jelasnya.

Faezah turut menasihati orang ramai agar tidak sember0no membuat kesimpulan sendiri dan meminta agar boleh membezakan bengk4k dan ‘buat muka’.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber :https://sinetronmalaya.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*