[VIDEO] “Uwais Klu Khusyuk, Mula Lidah Tersentil..” – Shuib kngsi tapi ada yg kata muka sama mcm..

Menerusi entri terbaru Shuib, dia ada berkongsi satu klip aktiviti nya bersama sama anak anak nya. Shuib mempunyai empat cahaya mata, Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, Ariq Matin, 6, dan Ayash Affan yang dilahirkan. Bayi yang baru lahir tersebut masih belum dikongsi oleh Shuib dalam halaman IG nya.

Ramai mendoakan agar Shuib sekeluarga sentiasa diberkati dan berjaya dunia akhirat.

Video dibawah:

Ada juga komentar yang memberi respon rupa Uwais seakan arwah:

Terdahulu, Shuib ada memberi respon mengenai pemergian bidadari nya.

“Bertalu-talu saya mendapat mesej dan video dari pelusuk seluruh negara yang menganjurkan bacaan Yassin dan doa selamat buat arwah. Tidak kurang juga menghantar gambar memaklumkan soal hajat dilakukan.

“Malah, ada sebahagiannya daripada nombor telefon yang tidak saya kenali. Apakah kebaikan arwah isteri hingga semua orang mahu mendoakan keajaiban dan kesembuhan buatnya? Perkara ini membuatkan saya tertanya-tanya dalam diri sendiri.

Bapa kepada empat cahaya mata itu berkata, dia sudah reda seandainya arwah isterinya dijemput Ilahi sejak berada dalam keadaan kritikal pada Jumaat lalu.

“Kami pernah bercakap soal kematian. Malah, arwah isteri pernah cakap kalau boleh mahu meninggal pada Jumaat penghulu hari kerana mahu mendapat ‘husnul khatimah’ dan lepas seksaan kubur.

Tiap pagi ibu akan duduk dekat kerusi ini. Bila daddy tanya kenapa duduk di situ, kan panas, ibu akan cakap ‘Saya nak vitamin D daddy, nak rasakan matahari’.

“Walaupun pada pandangan saya kerusi ini kosong, saya tahu awak ada dekat situ kan. Jadi, setiap pagi saya akan teman awak merasai ‘matahari’. Saya sayangkan awak, sayang,” coretnya ringkas di Instastory.

Komen komen daripada netizen:

“Sama macam anak sulung saya. Kalo khusyuk buat sesuatu. Lidah die sentil cm tu..”

“uwaisss mirip ibu sangat..semoga membesar menjadi anak yg soleh aminn..”

“Cute, semoga mmbesar mnjadi anak soleh ye uwais dan icon terbaik buat adik2..”

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: IG Shuibsepahtu via sinetronmalaya.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! TTK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*