Ini Kata-Kata Sed1h Pm Dato Seri Ismail Sabri Bila Dapat Tahu Adik Aming Men1nggal Dun1a Tadi Buat Orang Ramai Seb4k

Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri menzahirkan ucapan takziah ke atas pem3rgian ‘Adik Aming’ yang dilapor telah kembali ke Rahm4tullah awal pagi tadi.

Menerusi satu kenyataan di Facebook, Ismail turut mengimbau kembali mengenai satu hantaran di media sosial tentang pesanan khidmat nasihat oleh arw4h pada Januari awal tahun ini.

“Innalillahi wa inna ilaihi raji’iun. Al-Fatihah. Mendapat perkhabaran sed1h tentang pem3rgian Allahy4rham adik Muhammad Aming Salleh Abdullah yang dilaporkan meninggal dunia selepas mengalami ses4k nafas kira-kira jam 1.30 pagi tadi.

“Saya pernah membuat hantaran di media sosial berkenaan pesanan yang baik-baik yang disampaikan oleh Allahy4rham Adik Aming pada 23 Januari 2021. Ternyata Allahyarh4m adik Aming merupakan seorang anak yang sangat baik dan bijaksana.

“Sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah untuk Allahy4rham adik Aming yang kita sayangi. Takziah saya ucapkan kepada keluarga Allahyarh4m adik Aming. Semoga tabah menghadapi ujian ini,” katanya dalam kenyataan tersebut hari ini.

Arwah Adik Aming pernah mencvri perhatian warganet satu ketika dahulu apabila beliau menyampaikan pesanan beserta nasihat tentang kepentingan memakai pelitup muka semasa pand3mik c0v1d-19.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : https://viralnews68.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*