‘Madu’ Lega Kini Bercer4i, B0ngkar Apa Yang Terj4di Selama 2 Bulan

Kisah rumah tangga pengguna Facebook dikenali sebagai Syiela Rashid hari ini tular lagi apabila dia menghantar suaminya berc3rai pula.

Mana tidaknya, perkahwinan suami dan madunya pernah menjadi bualan netizen di media sosial selepas pengguna Facebook berkenaan meminang sendiri madunya untuk menjadi isteri kedua kepada suami tersayang.

Namun hari ini, suami wanita tersebut sah menceraikan isteri keduanya dan masing-masing sudah pun memuat naik kenyataan di media sosial.

Berlapang dada sudah berc3rai
Wanita yang diceraikan tersebut juga telah membuat posting memberitahu berasa lega dengan penceraian ini dan berharap agar dapat meneruskan kehidupan seperti biasa.

Akui dah 2 bulan tak tinggal sebumbung

Walau bagaimanapun, kenyataan yang dikeluarkan berkaitan sudah dua bulan tidak sebumbung dengan suami menjadi perbualan hangat netizen.

Akan tetapi, wanita tersebut yang dikenali sebagai Ain Soleh enggan memanjangkan lagi cerita dan memohon pihak ‘sana’ juga berhenti memuat naik gambar mereka yang boleh mengundang lebih banyak fltnah.

Moh0n maaf andai ada lakukan kesilapan

Ain juga berlapang dada dengan penceraian yang berlaku dan berharap agar menjadi insan yang tabah menghadapi hari-hari mendatang.

Dikesempatan itu dia memohon maaf andai sepanjang hidup berp0ligami ini ada sebarang kesil4pan dan kesal4han yang dilakukan.

Terdahulu, perkongsian daripada wanita bernama Syiela Rashid tular apabila memuat naik gambar ketika dalam perjalanan menghantar suaminya berc3rai dengan madunya.

Ia membuatkan netizen terkejut kerana suami dan madunya baru sahaja bernikah tahun lalu dan persiapan perkahwinan tersebut diuruskan oleh Syiela Rashid sendiri.

Dulu teman suami pergi menikah lagi, kini teman suami pergi bercerai pula dengan madu

Tahun lepas, tular seorang wanita yang dengan senang hati membantu suaminya menguruskan majlis pernikahan dengan seorang wanita lain.

Hal tersebut menjadi perbualan hangat di media sosial kerana wanita berkenaan seakan begitu bahagia menyambut kehadiran orang baru dalam rumah tangganya bersama suami setelah 6 tahun berkahwin.

Teman suami berc3rai dengan madu

Walau bagaimanapun, menerusi laman sosial wanita yang dikenali sebagai Syiela Rashid itu memaklumkan yang suami dan madunya telah bercerai.

Dia juga turut memuat naik gambar sewaktu menemani suaminya bercerai dengan isteri keduanya.

Walau bagaimanapun, Syiela Rashid menulis luahan di status Facebook seakan memberi bayangan yang dia menerima ini semua secara positif dan tetap bersama suaminya dalam apa keadaan sekalipun.

Maklumkan sudah bercerai dengan isteri kedua

Suami kepada pengguna Facebook itu juga mengakui bahawa sudah menceraikan isteri keduanya di Mahkamah Rendah Syariah Padang Terap pada Selasa 24 Ogos 2021.

Perkongsian pasangan suami isteri itu telah mendapat pelbagai maklum balas daripada warganet. Mana tidaknya, perkahwinan lelaki tersebut pernah tular sebelum ini kerana ‘madunya’ telah dipinang sendiri isteri pertama dan majlis pernikahan turut diuruskan oleh wanita itu.

Namun, perkahwinan dengan isteri kedua tidak panjang dan lelaki tersebut telah ditemani isteri pertama ketika mahu bercerai dengan isteri kedua.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:OMM via Hit Media

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*