“Seram 0peration ni” – Shahrol Shiro Masuk Hospital, Bakal Jalani Pembed4han

Pelakon dan pelawak, Shahrol Shiro memaklumkan dirinya kini terpaksa dimasukkan ke hospital sebagai persediaan bagi menjalani pembedahan resdung.

Menurut Shahrol, penyakit yang dialaminya itu sebenarnya telah pun melarat sehingga menyebabkan dirinya sering kali mengalami kesukaran untuk tidur.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shahrol Azizie Azmi (@shahrol_shiro)

“Tuhan beri keizinan rehatkan diri ini sebentar. Maaf jika ada sahabat-sahabat yang contact tidak dapat seminggu ni.

“Sebelum operate pun boleh layan karaoke dengan staf-staf kat sini. Harap kalian happy.

“Saya jangkakan soalan yang lazim di komen ini. S.akit apa tu? Jawapannya : Sinus yang mengganggu setiap kali nak tidur,” tulisnya.

Perkhabaran tersebut dikongsikan oleh anggota kumpulan lawak, Shiro itu menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik di laman Instagram.

Katanya lagi, setelah sekian lama bekerja, mungkin ini adalah petanda untuk dia berehat seketika buat sementara waktu.

Dalam pada itu, pelakon filem, Ustaz Mu Tunggu Aku Datang ini turut memuji seluruh staf hospital kerana telah menjaganya dengan baik setakat ini.

Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen memberikan kata-kata semangat selain turut mendoakan agar pembedahan tersebut berjalan dengan lancar.

“Seram operation sinus ni. Semoga operation dipermudahkan dan diberikan kesembuhan.

“Salam didoakan semoga Shahrol dipermudahkan dalam rawatan tersebut. Semoga cepat sembuh dengan izin Allah.

“Semoga lekas sembuh. Semoga Allah permudahkan segala urusan dan diberikan kesihatan yang baik.

“Get well soon bang,” antara reaksi-reaksi netizen di laman Instagram.

Sekadar informasi, Shahrol ketik ini merupakan salah seorang selebriti yang aktif menjalankan kerja-kerja kebajikan terutamanya buat para penduduk di daerah Kluang, Johor.

Sumber: Instagram Shahrol Shiro via mh

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! TTK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*