“Ny4wa Saya Hanya 50/50…” Balkiysh Semundur Khan Ded4h Sesuatu Selepas Cucvk V4ks1n

Pelakon Balkisyh Semundur Khan terpaksa meminta nasihat beberapa orang doktor pakar sebelum mengambil keputusan menerima v4ks1n C0vld-19.

Kata Balkisyh Semundur ia kerana sejak dahulu lagi dia mempunyai alergi kepada bahan svnt1kan sehingga membah4yakan ny4wanya.

“Alhamdulillah..kami cuba juga untuk ambil v4ks1n..setelah beberapa orang doktor pakar berbincang tadi di HKL (Hospital Kuala Lumpur).

“Bukan senang mereka nak buat keputusan tadi..berapa ramai doktor pakar mereka rujuk dan bincang sebab badan saya memang tak boleh terima apa-apa svntikan..

“Saya ada allergic yang tahap kr1tikal..dah pernah jadi suatu ketika dahulu yang mana ny4wa saya hanya 50/50…

“Alhamdulillah waktu tu saya diberi kekuatan sebab tu bukan senang nak buat keputusan..,” katanya.

Pelakon yang popular dengan drama Mak Cun itu berkongsi perkara tersebut di akaun Instagram miliknya.

Balkisyh bagaimana pun berharap suntikan yang diterima untuk v4ksin C0vld-19 ini tidak menerima nasib yang sama seperti sebelum ini.

“Doakan saya selamat dan tiada kesan sampingan yang teruk..Terima kasih frontliner,” luahnya

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balkisyh Semundur Khan (@qalesyakiss)

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! TTK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*