“Tahniah, SeIamat Berj4ga Malam..”- Johan Dan Ozlynn Tim4ng Cahaya M4ta Keenam

Pasangan selebriti Johan Rajalawak dan Ozlynnn dikhabarkan men1mang cahaya mata keenam menerusi satu perk0ngsian di instagram Era fm

Menerusi perk0ngsian tersebut, dua keping gambar memperlihatkan Johan sedang memegang b4yi di atas sofa.

Malah, Johan juga dilihat membalas kapsyen yang dimuat naik menerusi perk0ngsian tersebut.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERA – Muzik Hit Terbaik (@era.je)

Peminat pasangan tersebut nyata terkejvt dengan khabar gembira itu memandangkan baik Johan mahupun Ozlynn tidak pernah berk0ngsi berita mengenai kehamilan anak keenam itu sebelum ini.

suhanashaari_ Aikk bila nya ozlyn prgnant hahaha

satini_siman Tahniah guys..betul2..g tgok kt ig diorg..ade gmbar tag brader durian tu..ozlyn tgh preggy..🤭..kan kan kan..

zaheera1888La bila pragnant btul ke ni

sitifatimahzaharahsaidi Tahniah Senyap2 je. Lau artis lain sibuk post gmbr pregnant hari2

bunga.hanaMemang tak nmpak pun dia ngandung, sebab dia tak pernah dedah.. kalau buat live pun tunjuk muka je.. alhamdulillah tahniahh..

Sementara itu, menerusi satu perkongsian di instagram seorang penjual durian atas talian, berkongsi sekeping gambar bersama pasangan tersebut yang membeli durian. Menerusi gambar itu, jelas kelihatan b4by bump Ozlynn.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Durian Guy (@iamthedurianguy)

Walaupun pasangan tersebut masih belum membuka cerita mengenai hal tersbeut, pihak Keluarga mengucapkan tahniah di atas kelahiran bayi baru ini. Semoga ibu dan anak sihat selalu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:Era.je, iamthedurianguy, Keluarga

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*