- Hiburan

“Ella Jer Boleh Ged!k Dan Manja Macam Ni” – Netizen Geli Hati Tengok Ella ‘Terged!k’ Bagi Award Pada Syafiq Kyle

Siapa je yang tak kenal dengan ratu rock negara kita kan? Pun begitu, semua orang tahu disebalik ke-rock-an Ella ni, dia mempunyai personaliti yang sangat manja.

Baru-baru ni, Ella diberikan penghormatan untuk menyampaikan award bagi kategori Pelakon TV Lelaki Popular ABPBH ke-32. Telatah Ella ketika dia menyampaikan trofi ini telah menarik perhatian netizen bila ia dimuatnaik ke TwitterKorang tengok je lah sendiri dekat video bawah ni.

Alahai comelnya Ella pun minat dekat Syafiq Kyle ni. Tapi pelik kan, cuba bayang kalau artis lain yang terged1k macam ni? Kita mesti rasa nak munt4h kan? Netizen pun rasa benda yang sama, dorang rasa Ella sorang je yang boleh manja macam ni.

“Ella punya manja je boleh terima. Yang lain boleh men1nggal”

Betullah tu, Ella ni umur dah masuk 53 tahun pun masih boleh diterima manja dia, kalau orang lain sebaya dia buat macam ni kita terus cop buang tebi4t je. Hahaha

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love each one of you.

A post shared by Syafiq Kyle (@syafiqkylez) on

Sumber : Lobak Merah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *